Wednesday, April 05, 2006

Na zapadu ništa novo

Prošle noći po centralnom galaktičkom vremenu, na predlog visokog predstavnika planete Sun, njegovog preosveštenstva gospodina Runnera, održan je sastanak na visokom nivou povodom izgradnje jačih odnosa unutar alijanse i stvaranja poverenja među članicama, kao i zbog neposrednog planiranja osvajanja novih teritorija u drugim galaksijama.

Ministri spoljnih poslova većine planeta su se pojavili i pre početka sastanka za okruglim stolom, i izmenili reči pohvale za organizovanje akcije, ali i čuđenje zbog odsustvovanja gospodina Runnera. Posredstvom najmodernijih komunikacionih kanala koje je alijansa uspela da uvede širom galaksije, ministar komunikacija eXecutioner je uspeo da stupi u kontakt sa dotičnim predstavnikom, te da svima objasni da je ovaj ostao negde u parkiću i cuga vince.
Bez obzira na ove manje propuste, sastanak je počeo iza zatvorenih vrata oko ponoći, ali naši reporteri tvrde da su uspeli da načuju nešto preko nano-robota koje su ugurali ispod vrata. Naime, predložena je velika migracija, o kojoj ne smemo da pišemo na engleskom, jer ko zna ko sve sluša, ali važno je da znate da su brojne snage stavljene u pokret i da je ceo protekli dan bio u znaku važnih lansiranja na skoro svim planetama članicama alijanse.

Na kraju sastanka, dogovoreno je da se za svaki post na forumu iole važan za sve pripadnike alijanse, uradi kratak prevod na Engleski prilikom postavljanja, kako bi i druge vrste bipedalnih stvorenja koje naseljavaju ovu široku galaksiju, a ne poseduju univerzalne prevodioce koji dolaze besplatno uz fejzere, mogli da razumeju po neku reč i nabodu suštinu...

1 Komentari:

At 4:08 AM, April 06, 2006, Anonymous Anonymous reče...

Drago mi je da vidim da su se planetarne vodje odlučile na medjusobnu saradnju i da uspostavili dogovor, posle višečasovnog većanja.
Donete odluke će drastično uticati na budućnost svih nas i siguran sam da su pregovarači došli do najboljeg rešenja.
Ovaj sastanak bi mogao da bude primer ostalim galaktičkim vodjama kako je lako postići kompromis, bez potrošene laserske baterije.

 

Post a Comment

<< Home