Thursday, April 06, 2006

Redovna konferencija za štampu - Urgoo Semjonov


Glasnogovornik orbitalne straže Neoplantensisa, Urgoo Semjonov, danas je na redovnoj konferenciji za štampu izneo informacije da je komanda orbitalne straže primila očekivanu COMM poruku od kapetana prve klase, Đemala Šućurbegovića, zapovednika kolonizacionog broda "Džoni jabukovo seme 47897", te da je srećan što može da izjavi da put protiče u najboljem redu i miru, kao i da se iskrcavanje očekuje za manje od deset časova i trideset pet minuta po srednjem galaktičkom vremenu.
Konferenciji je prisustvovao i glavnokomandujući oficir kopnenih snaga Neoplantensisa, gospodar Tuki, koji je sa zebnjom izjavio da je JediPrime Walker smanjio budžetska sredstva za odbranu, te da je prethodne nedelje osetno smanjena regrutacija kopnenih odbranbenih snaga, te je broj raketobacačnih mobilnih brigada sada pedeset, umesto ranijim planom projektovanih 60. Ovo može znatno da ugrozi našu odbranu prilikom potencijalnih mučkih napada naših neprijatelja, dodao je on za kraj, ispraćen burnim aplauzom okupljenih novinara.

Za kraj dnevnog izveštaja, ponovićemo informaciju o večerašnjem koncertu Zemaljske megapopularne grupe Sugababes u hoverdomu 4 na Apatinusu. Ova mala planeta je u poslednje vreme postala pravi raj za ljubitelje umetnosti, jer je prošle nedelje održano preko 5 izložbi velikana likovne umetnosti i dva koncerta klasične muzike, iako pod napadom u to vreme neprijateljskih stanovnika Naubisa, sa kojima je u međuvremenu postignuto primirje.


Cena ulaznice za civile je 1M1C, dok građani plaćaju samo 1C. Sav prihod namenjen je porodicama radnika poginulih u brojnim nesrećnim slučajevima prilikom gradnje teških svemirskih krstarica proteklog meseca, čiji broj se procenjuje na bar 300.

0 Komentari:

Post a Comment

<< Home