Friday, April 07, 2006

Napad bez objave rata 6. aprila

Posle jučerašnjih mučkih napada na DrillMastera federacije, Maršala Prokku, danas se nastavljaju provokacije svetskih silnika koji kulturu i obrazovanje ispisuju bombama po stranicama istorije.
Naš veliki saveznik, vođa alijanse Blodline, dobri mračni gospodar Enkil, napadnut je mučki na svom matičnom svetu dok je prisustvovao smotri počasne garde i tom prilikom je jedva izvukao živu glavu, dok su nebrojni mladići i devojke u uniformama ostavili svoja izmasakrirana tela i goruća srca u tami propasti u nesebičnoj želji da zaštite voljenog vladara.
Bocgiamdoc [1:18:12], koji je bez stida napao daleko slabijeg protivnika, nije se oglasio povodom ovog slučaja, ali nakon hitnog sastanka saveta alijanse, zaključeno je da se bez objave rata alijansa neće mešati, jer su snage ovog galaktičkog giganta prejake čak i za ujedinjeni Blood i SGS. Ovakvu odluku potvrđuju i obaveštajni podaci koje je tajna služba prikupila. naime, tajni izveštaj do kojeg smo uspeli da dođemo tvrdi d aje za naše voljene imperatore napad na ovu imperiju zla i prosvetitelje mržnje praktično nemoguć, jer je u obaveštajnim podacima označen kao "crvena opasnost".

0 Komentari:

Post a Comment

<< Home